ThuisGroentenPortobello-paddestoelen

Gegrilde portobello-champignons – een eenvoudig recept

Als je op zoek bent naar een eenvoudig, heerlijk en gezond recept om aan je repertoire toe te voegen, zoek dan niet verder dan gegrilde portobello-champignons. Deze vlezige paddenstoelen zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden bereid, maar grillen is een van de beste methoden om hun rijke, hartige smaak naar voren te brengen. Ze zijn niet alleen een geweldige vegetarische optie, maar ze zijn ook een geweldige bron van eiwitten en vezels. Dit eenvoudige recept vereist minimale ingrediënten en kan in een mum van tijd worden klaargemaakt, waardoor het perfect is voor een snel en gemakkelijk doordeweeks diner of een weekendbarbecue. Dus steek de grill aan en maak je klaar om te genieten van de verrukkingen van gegrilde portobello-champignons.

Variaties van gegrilde portobello-champignons

Klassieke gegrilde portobello-champignons

Het klassieke recept voor gegrilde portobello-paddenstoelen is een eenvoudige en heerlijke manier om van deze vlezige paddenstoelen te genieten. Om dit recept te maken, heb je nodig:

- 4 grote portobello-champignons, steeltjes verwijderd

- 1/4 kop olijfolie - 2 teentjes knoflook, fijngehakt

- 1 eetlepel balsamicoazijn - Zout en peper naar smaak

1. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2. Meng in een kleine kom de olijfolie, knoflook, balsamicoazijn, zout en peper.

3. Bestrijk beide kanten van de champignons met de marinade.

4. Leg de champignons met de kieuwzijde naar beneden op de grill en bak ze 5-7 minuten.

5. Draai de champignons om en blijf nog 5-7 minuten grillen, of tot de champignons zacht en licht verkoold zijn.

Serveer de gegrilde portobello-champignons als bijgerecht of als vleesloos burgeralternatief. Ze zijn heerlijk met een plakje gesmolten kaas of geserveerd met geroosterde groenten.

Gegrilde portobello-champignons met chimichurrisaus

Als je wat extra smaak wilt toevoegen aan je gegrilde portobello-champignons, probeer ze dan te serveren met chimichurrisaus. Chimichurri is een pittige en kruidachtige saus die veel wordt gebruikt in de Argentijnse keuken. Om dit recept te maken, heb je nodig:

- 4 grote portobello-champignons, steeltjes verwijderd

- 1/4 kop olijfolie

- 2 teentjes knoflook, fijngehakt

- Zout en peper naar smaak

Voor de chimichurrisaus:

- 1 kopje verse peterselie, gehakt

- 1/4 kopje verse oregano, gehakt

- 1/4 kopje rode wijnazijn

- 1/2 kop olijfolie

- 2 teentjes knoflook, fijngehakt - Zout en peper naar smaak

1. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2. Meng in een kleine kom de olijfolie, knoflook, zout en peper.

3. Bestrijk beide kanten van de champignons met de marinade.

4. Leg de champignons met de kieuwzijde naar beneden op de grill en bak ze 5-7 minuten.

5. Draai de champignons om en blijf nog 5-7 minuten grillen, of tot de champignons zacht en licht verkoold zijn.

Voor de chimichurrisaus:

1. Meng de peterselie, oregano, knoflook, rode wijnazijn, zout en peper in een keukenmachine.

2. Pulseer tot de kruiden fijngehakt zijn.

3. Giet langzaam de olijfolie erbij en pulseer tot de saus goed gemengd is.

Serveer de gegrilde portobello-champignons met een royale lepel chimichurrisaus er bovenop. Ze zijn ook heerlijk als je ze serveert met geroosterde aardappelen of gegrilde groenten.

Gegrilde portobello-champignons gevuld met geitenkaas en spinazie

Als je op zoek bent naar een uitgebreider recept voor gegrilde portobello-champignons, probeer ze dan te vullen met geitenkaas en spinazie. Om dit recept te maken, heb je nodig:

- 4 grote portobello-champignons, steeltjes verwijderd

- 1/4 kopje olijfolie

- 2 teentjes knoflook, fijngehakt - Zout en peper naar smaak

- 4 ons geitenkaas

- 1 kop verse spinazie, gehakt

1. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2. Meng in een kleine kom de olijfolie, knoflook, zout en peper.

3. Bestrijk beide kanten van de champignons met de marinade.

4. Leg de champignons met de kieuwzijde naar beneden op de grill en bak ze 5-7 minuten.

5. Draai de champignons om en blijf nog 5-7 minuten grillen, of tot de champignons zacht en licht verkoold zijn.

Voor de geitenkaas-spinazievulling:

1. Meng in een kleine kom de geitenkaas en de gehakte spinazie.

2. Zodra de champignons gaar zijn, schep je het mengsel van geitenkaas en spinazie in de holte van elke champignon.

3. Plaats de gevulde champignons terug op de grill en bak nog eens 2-3 minuten, of tot de kaas gesmolten en bubbelend is.

Serveer de gegrilde portobello-champignons gevuld met geitenkaas en spinazie als hoofdgerecht of als hartig bijgerecht. Ze zijn ook heerlijk als je ze serveert met knoflookbrood of een eenvoudige groene salade.

Conclusie

Gegrilde portobello-champignons zijn een eenvoudig en heerlijk recept dat perfect is voor zowel vegetariërs als vleesliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een snel en gemakkelijk doordeweeks diner of een smakelijke aanvulling op je volgende barbecue, deze vlezige paddenstoelen zullen je zeker tevreden stellen. Probeer ze eens met een klassieke marinade, pittige chimichurrisaus of gevuld met geitenkaas en spinazie. Wees creatief en experimenteer met verschillende toppings en smaken om jouw favoriete manier te vinden om van gegrilde portobello-champignons te genieten.

Gegrilde Portobello-paddestoelen maaltijdideeën
Absoluut Fabulous Portobello Mushroom Tortellini

Absoluut Fabulous Portobello Mushroom Tortellini vereist over 25 minuten van begin tot eind. Voor $2.36 per portie dit recept covers 10% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is geschikt voor 4 personen. Een deel van dit gerecht bevat rond 22g eiwit, 12g vet en een totaal van 423 calorieën. Als je zout en peper, portobello-paddenstoelen, knoflook en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het werkt goed als een redelijk geprijsd hoofdgerecht. 120 mensen waren onder de indruk van dit recept. Met een lepel score van 54% dit gerecht is goed. Proberen Absolutely Fabulous Frise-Makkelijke Salade, Portobello & Basilicumkaas Tortellini, en Geroosterde Portobello paddenstoel met gepocheerd ei in een romige champignonsaus voor soortgelijke recepten.

Geroosterde Maïssuccotash

Barbecued Corn Succotash is misschien wel het bijgerecht dat u zoekt. Voor $ 1.6 per portie, dit recept covers 15% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept serveert 8. Eén portie bevat 245 calorieën, 10 g eiwit, en 12 g vet. Niet veel mensen maakten dit recept, en ik zou zeggen dat het de plek raakte. Het is een goede optie als je na een glutenvrij en zuivelvrij dieet. Een mengsel van olijfolie, bruine suiker, edamame en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo lekker te maken. Dit recept is typisch voor de zuidelijke keuken. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Van de bereiding tot de plaat, dit recept duurt ongeveer 20 minuten. Over het algemeen verdient dit recept een solid spoonacular score van 49%. Proberen Zwarte bonen en Hominy Succotash met gegrilde Portobello-paddenstoelen, Maïs En Edamame Succotash, en Verkoolde Maïssuccotash voor soortgelijke recepten.

Wild Mushroom Sauce

Wild Mushroom Sauce is een glutenvrije recept met 4 porties. Deze saus heeft 268 calorieën, 14 g eiwit, en 14 g vet per portie. Voor $5.36 per portie dit recept covers 8% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Van de bereiding tot het bord, dit recept duurt rond 20 minuten. 1 persoon vond dit recept heerlijk en bevredigend. Als je sjalotten, zout en peper, portobello-paddenstoelen en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Met een lepel score van 21% dit gerecht is niet zo spectaculair. Proberen Wilde Paddestoel Pasta Saus, Fettuccine Met Wilde Champignonsaus, en Hert steaks met wilde paddenstoelensaus voor soortgelijke recepten.

Linguine met Portobello champignons

Linguine met Portobello-paddenstoelen is misschien een goed recept om je hor d ' oeuvre-receptenbox uit te breiden. Een portie bevat 253 calorieën, 8g eiwit, en 5g vet. Voor 67 cent per portie dit recept dekking 9% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is voor 8 personen. 64 mensen hebben dit recept geprobeerd en genoten. Een mengsel van extra vierge olijfolie, Portobello paddestoel caps, knoflook, en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Het is een goede optie als je een zuivel vrij dieet. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Van voorbereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 45 minuten. Dit recept verdient een solide spoonaculaire score van 74%. Proberen Hartige Portobello Linguine, Gevulde Portobello Champignons, en Gevulde Portobello Champignons voor soortgelijke recepten.

Boerenkool en Portobello-paddenstoelen

Een deel van dit gerecht bevat rond 8 g eiwit, 12 g vet, en een totaal van 206 calorieën. Dit recept serveert 4 en kost $ 2,13 per portie. Slechts een paar mensen maakten dit recept, en 7 zou zeggen dat het de plek raakte. Als je boerenkool, nootmuskaat, portobello paddenstoel caps, en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het is een goede optie als je na een caveman, glutenvrij, oer en vegan dieet. Van de bereiding tot de plaat, dit recept duurt ongeveer 22 minuten. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonaculaire score van 96%. Deze score is uitstekend. Proberen Gevulde Portobello-Champignons, Gemarineerde Portobello Champignons, en Gevulde Portobello-Champignons voor soortgelijke recepten.

Courgette Linguine Alfredo

Het recept courgette Linguine Alfredo kon voldoen aan uw Mediterrane verlangen in ruwweg 2 uur en 45 minuten. Dit hoofdgerecht heeft 408 calorieën, 15 g eiwit, en 16 g vet per portie. Dit recept is geschikt voor 8 personen en kost $1,54 per portie. Als je olijfolie, peper, portobello-paddenstoelen en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Om de pasta te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Chocolade Dessert Pasta als dessert. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het opnieuw maken. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Met een lepel score van 58% dit gerecht is goed. Soortgelijke recepten zijn Linguine Alfredo, Herbed Alfredo saus over Linguine, en Vegan Pompoen Alfredo Linguine.

Met Groenten Gevulde Portobello-Paddenstoelen

Als je ongeveer 1 uur en 37 minuten om in de keuken door te brengen, zijn met groenten gevulde Portobello-paddenstoelen misschien een geweldige glutenvrij en primal recept om te proberen. Dit recept is voor 4 personen. Eén portie bevat 262 calorieën, 10g eiwit, en 13g vet. Voor $3.0 per portie dit recept omvat 24% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Een mengsel van artisjokharten, knoflookpoeder, aubergine en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo lekker te maken. 355 mensen hebben dit recept geprobeerd en leuk gevonden. Veel mensen vonden dit bijgerecht erg leuk. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Over het algemeen verdient dit recept een geweldige spoonacular score van 95%. Proberen Portobello-paddenstoelen gevuld met granen en groenten, Gegrilde Groente Gevulde Portobello Paddenstoelen, en Gegrilde Groente Gevulde Portobello Paddenstoelen voor vergelijkbare recepten.

Gegrilde Succotash

Barbecued Succotash is misschien wel het bijgerecht dat u zoekt. Dit recept serveert 4. Voor 79 cent per portie, dit recept covers 14% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Eén portie bevat 235 calorieën, 9 g eiwit, en 5 g vet. Het is een zeer redelijk geprijsd recept voor fans van Zuidelijk voedsel. 7 mensen waren onder de indruk van dit recept. Het is een goede optie als je na een glutenvrij en veganistisch dieet. Van bereiding tot bord, dit recept neemt rond 15 minuten. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Een mengsel van rokerige barbecuesaus, zout en peper, koriander bladeren, en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Rekening houdend met alle factoren, dit recept verdient een spoonaculaire score van 82% wat geweldig is. Proberen Zwarte bonen en Hominy Succotash met gegrilde Portobello-paddenstoelen, Succotash, en Succotash voor soortgelijke recepten.

Portobello-champignons met Parmezaanse korst en witte truffelolie

Portobello-champignons met Parmezaanse korst en witte truffelolie duurt ongeveer 25 minuten van begin tot eind. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 6 gram eiwit, 35 gram vet en in totaal 345 calorieën. Voor $ 2,58 per portie dekt dit recept 11% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is voor 4 personen. Slechts een paar mensen vonden dit bijgerecht erg lekker. Voor dit recept van Foodnetwork zijn portobello-paddenstoelen, truffelolie, oesterzwammen en olijfolie nodig. 1 persoon vond dit recept smaakvol en bevredigend. Het is een goede optie als je een glutenvrij en primair dieet volgt. Over het geheel genomen verdient dit recept een redelijk goede lepelscore van 49%. Probeer rucolasalade met witte truffelolie, Marconan-amandelen en geschaafde Parmezaanse kaas, spinazie en champignons met truffelolie en flatbread met jonge aardappelen, shiitake-champignons en truffelolie voor vergelijkbare recepten.

Prei Aardappel Paddenstoel Cheddar Soep

Prei aardappel paddenstoel Cheddar soep is misschien wel de hor d ' oeuvre die u zoekt. Voor $1.22 per portie dit recept omvat 13% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is voor 6 personen. Eén portie bevat 263 calorieën, 9g eiwit, en 12g vet. 1 persoon heeft dit recept geprobeerd en vond het leuk. Herfst zal nog specialer zijn met dit recept. Dit recept van Allrecipes vereist cheddarkaas, kippenbouillon, meel en portobello-paddenstoelen. Van de bereiding tot het bord, dit recept neemt rond 1 uur en 45 minuten. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 38%. Deze score is nogal slecht. Vergelijkbare recepten zijn: Aardappel-Prei-Paddenstoelsoep, Prei appel cheddar soep, en Bloemkool, prei en Cheddar kaassoep.

Video's voor het maken van verschillende gegrilde gerechten in Portobello-paddestoelen-stijl
Gegrilde Portobello-champignonsDeze gegrilde portobello-champignons zijn smaakvol en zo gemakkelijk te maken. Deze paddenstoelen zijn bedekt met een heerlijke marinade ...
Pro-manier om portobello-champignons te kokenshorts #champignons Op deze manier portobello-champignons koken is een geweldig alternatief voor een biefstuk!! Laat de champignons zeker mooi...
Gegrilde Portobello's | Gegrilde champignons op de Primo G420 gasgrillWie zegt dat paddenstoelen geen smaak hebben, heeft deze Gegrilde Portabella's nog nooit geprobeerd. Ze zijn de perfecte aanvulling op je maaltijd...
Leer koken: portobello-champignons op de juiste manier bereidenLEER bij ons koken! Zelfs basisingrediënten kunnen keuken vereisen ...
Beste portobello-steaks | Makkelijke veganistische gegrilde champignonsBeste Portobello Steaks met een smaakvolle balsamico-azijnmarinade. Gewoonweg perfect voor het grillseizoen! Deze gegrilde champignons...
Tips en trucs voor gegrilde Portobello-paddestoelen maaltijden
Aanvullende menu-ideeën met betrekking tot gegrild Portobello-paddestoelen eten